--- ESTALVI--- Aixetes
VEURE INFORMACIÓ ACTUALITZADA


 Estàs en: Inici >> Estalvi >> Aixetes
  Aixetes
Són equips que es col·loquen de forma fàcil a les aixetes, desenroscant el petit filtre que porten i substituint-lo pel difusor desitjat. Tots ells tenen la capacitat de produir un suau raig d’aigua gasificada, amb sensació molt plaent i estalvien de forma general més d’un 50% d’aigua. A l’hora d’escollir el tipus de rosca, fixeu-vos bé si l’equip que necessiteu ha de ser de rosca externa (mascle) o interna (femella). Per a això, podeu observar l’element que cal treure de la vostra aixeta (el 80% de les aixetes precisen difusors mascle).

BANY REBANY RI

Difusor fix (banys)

De disseny especial per adaptar-se a qualsevol sistema estàndard amb rosques internes de 24, o externes de 22. De fàcil substitució i mínim manteniment. Produeix un suau i agradable raig d’aigua gasificat amb una sensació molt plaent d’hidromassatge, aparentant sortir més aigua i amb més pressió que amb els sistemes tradicionals. Amb sistema anticalç i acabat en llautó cromat. És autonetejable i elimina per ell mateix els bloqueigs causats per la calç.

grirfo2

Difusor giratori orientable de dues posicions (cuines)

Ejector difusor amb capçal giratori per dirigir l’aigua còmodament a tots els racons. Dissenyat especialment per a piques, cuines i zones de neteja (és molt apreciat en restaurants i cafeteries per la seva versatilitat i facilitat de maneig).
Adaptable a rosques internes de 22 (Mascle) o externes de 24 (Femella), mercès al doble adaptador que incorpora, de fàcil substitució.
Produeix un suau i agradable raig d’aigua gasificat amb una sensació molt plaent d’hidromassatge, tot aparentant sortir més aigua i amb més pressió que amb els sistemes tradicionals.
Actuant sobre el seu capçal ofereix la possibilitat de subministrar l’aigua en forma de pluja de múltiples raigs ecològics, ideals per al rentat de fruites i verdures consumint molta menys aigua que l’habitual.

C/ Rector Triadó, 13 || 08014 Barcelona || Telèfon: 902 252 900 || Fax: 93 432 70 51 ||